Çelikağ’ya destek veren Özlü, aynı performansı Kasapoğlu konusunda göstermedi

DüzceSonHaber

Çelikağ’ya destek veren Özlü, aynı performansı Kasapoğlu konusunda göstermedi
22.06.2022 - 01:14
Güncelleme 22.06.2022 - 01:21
Haber Merkezi

 

Göreve gelmeden önce Düzce siyasetinin parlayan ismi Celal Kasapoğlu’nu ekibine katan ve daha sonra yüklediği görevlerle ticari hayatını çıkmaza sokan Faruk Özlü, başka bir AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ergin Çelikağ’ya koşulsuz destek olarak aldığı her kararın altına imza atanabileceğini söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, başkanlık görevine gelmeden önce hem gençliği hemde dinamizmiyle Düzcelilerin sevgisini kazanan Celal Kasapoğlu’nun MHP’den sökerek, AK Parti’ye transfer etti. Kasapoğlu’nun transferi için önce annesi daha sonra yakınları ile irtibata geçen Özlü, Celal Kasapoğlu’nu ikna ederek AK Parti Belediye Meclis üyesi seçilmesini sağladı.

Seçimlerin ardından Kasapoğlu’na, imar gibi önemli müdürlüklerin yer aldığı birimlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevi veren Özlü bununla yetinmeyerek Düzcespor’un başına da Kasapoğlu’nun geçmesini istedi.

Düzce Belediyesi’nin ağır yükü ile uğraşan Kasapoğlu bu süreç içerisinde kendi ticari hayatıyla uğraşamayınca istenmeyen durumlar söz konusu oldu ve özellikle Faruk Özlü’nün sahip çıkmaması ile içinden çıkılmaz bir hal alan sıkıntılar karşısında kaybolup gitti. Düzce hem genç ve yetenekli bir siyasetçiyi kaybetti hemde Faruk Özlü’nün aslında Kasapoğlu’nu ekibinde sevdiği için siyasi rakip gördüğü için tuttuğu gerçeği açığa çıktı.

Başkan Özlü, Kasapoğlu’na vermediği desteği ise AK Parti’nin başka bir Belediye Meclis Üyesi Ergin Çelikağ’ya verdi. Son dönemde Düzce Belediyesi’nde imarla ilgili konularda üzerine gidilen Çelikağ’nın her zaman arkasında ve aldığı kararlarında altına imza atacağına dikkat çeken Özlü, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Düzce Belediyesi AK Parti Meclis üyelerinin her biri özenle seçilmiştir. Bu üyelerimizden sayın Ergin Çelikağ bütün Düzce’nin yakından tanıdığı, temiz kişiliği ve dürüstlüğüne herkesin kefil olduğu bir insandır. Kamusal gücünü ne kendisi, ne de yakınları için kullanmak gibi bir durumu asla söz konusu olamaz. Kendisinin bugüne kadar yaptığı her iş ve işlemin sonuna kadar arkasındayım” dedi.


Editör: D. Son Haber