TDP Gençlik kollarından anlamlı ziyaretler

DüzceSonHaber

18.08.2022 - 12:11
Güncelleme 18.08.2022 - 12:12
Kaynak: Haber Merkezi

 

Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları üyeleri, Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuzhan Söğütlü ve İl Başkanı Sezgin Aktaş ile birlikte anlamlı ziyaretler gerçekleştirdiler. Düzce’de bir çok kişinin unuttuğu arka mahallelerde vatandaşların hatırlarını soran gençler bir çok konuda yardımda bulundular.

Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri bugüne kadar yapılmayanı yaparak Düzce’nin unutulan arka mahallelerine girdiler ve burada vatandaşların hatırlarını sorarak yardım etmeleri gereken konular hakkında yardımda bulundular. Kimi vatandaşın serili fındığını bir araya toplayan gençler, bazılarının inşaat çalışmalarına yardım ettiler, bazı vatandaşların Pazar poşetlerini evlerine bıraktılar, bazı vatandaşların ise bulaşıklarını yıkadılar. Düzce’de bugüne kadar alışık olunmayan projeye imza atan gençler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ziyaretlerine sıklıkla devam edeceklerini söylediler.

Vatandaşlar ise özellikle kendilerinin unutulduğunu ve seçimden seçime hatırlandığını söyleyerek gençlerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuzhan Söğütlü, çalışmaları hakkında bilgiler vererek “Gençlik Kolları olarak sosyal sorumluluk projelerimize başladık. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ve yaşlılarımızı ziyaret ederek ihtiyaçlarını sorduk. İhtiyacı olan aileleri yaşlısından gencine kadar ziyaret ettik. Onların fikirlerini aldığımız gibi ihtiyacı olduğu malzemeleri kendilerine temin ettik. Tam gaz projemize devam edeceğiz” dedi.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz