Fakıbaba AK Parti’den istifa etti arkasında çok onurlu bir istifa bıraktı

DüzceSonHaber

Fakıbaba AK Parti’den istifa etti arkasında çok onurlu bir istifa bıraktı
20.10.2022 - 15:01
Güncelleme 20.10.2022 - 15:07
Kaynak: Haber Merkezi

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Ahmet Eşref Fakıbaba partisinden ve milletvekilliğinden istifa etti. Fakıbaba arkasında şerefli bir istifa bırakırken, bana oy verenlere saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinde de istifa ederek yine gönüllerde taht kurmayı başardı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Ahmet Eşref Fakıbaba partisinden ve milletvekilliğinden istifa etti.

Twitter'dan istifasını açıklayan Fakıbaba şu ifadeleri kullandı: "2003'te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığın için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."

Fakıbaba’nın istifası bir çok kişiye ders olacak nitelikte oldu. AK Parti yada diğer partilerden istifa eden ancak halen milletvekilliğinin ballı-kaymaklı olanaklarından yaralanan bazı kişilere ders olacak nitelikteki istifada ‘Hemşerilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden istifa ediyorum’ siyen Fakıbaba hem adam gibi siyasetçi hemde adamlık dersi verdi.


Editör: D. Son Haber