Dünya şampiyonu takımımıza Caboğlu’ndan kutlama

DüzceSonHaber

Dünya şampiyonu takımımıza Caboğlu’ndan kutlama
9.10.2022 - 22:23
Güncelleme 9.10.2022 - 22:29
Kaynak: Haber Merkezi

 

Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın final maçında Angola'yı 4-1 yenerek dünya şampiyonu oldu. MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, ‘Gururumuzsunuz. Hepinizi canı gönülden tebrik eder, ülkemize bu sevinci yaşattığınız için teşekkür ederim” dedi.

Ampute Futbol Türk Milli Takımı, İstanbul’dan düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda Angola’yı 4-1 yendi. Dünya şampiyonu olan Amupte Futbol Türk Milli Takımı, Türkiye’yi sevince boğarken, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’ndan kutlama mesajı geldi.

Caboğlu, Dünya’ya diz çöktürmenin yürekle, azim ve çok istemekle olduğunu dile getirerek “Ampute futbol milli takımı oyuncularımız ve teknik heyeti tüm Dünya’nın nasıl dize getirileceğini bize bir kez daha istekleri ve azimleri ile gösterdiler. Göğsünüzdeki ay yıldızlı armayla, kocaman yüreklerinizle gururumuzsunuz. 2022 Dünya Ampute Futbol Şampiyonası’nda finalinde Angola’yı 4-1 mağlup ederek Dünya şampiyonu olan Ampute Futbol Türk Milli Takımımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Heyecanımıza heyecan katmanızı ve nice başarılara imza atmanızı temenni ediyorum" dedi.


Editör: D. Son Haber