Kadın futbolcuların hedefi 1. Lig

DüzceSonHaber

Kadın futbolcuların hedefi 1. Lig
8.03.2023 - 16:19
Kaynak: Haber Merkezi

 

TFF Kadınlar 2. Ligi C grubunda mücadele eden ve Pazar günü ilk müsabakasını oynayacak olan Düzce Kadın Futbol Kulübü’nde Asiye Uzun başkanlık görevini devir alırken, hedeflerinin üst ligler olduğunu söyledi.

Düzce Kadın Futbol Kulübü yeni sezonda 2. Lig C grubunda mücadele edecek. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir araya gelen Düzce Kadın Futbol Kulübü oyuncuları, teknik direktörleri ve görevine yeni başlayan Kulüp Başkanı Asiye Uzun, depremde hayatını kaybeden tüm kadınları anarken, başarılı kadınlara ise başarılarının devamını dilediler.

Düzce Kadın Futbol Kulübü yeni başkanı Asiye Uzun, “Düzce Kadın Futbol Kulübü olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde asrın felaketi depremde kaybettiğimiz kadınlarımızı anmak, başarılı kadınlarımızı kutlamak, cinsiyet eşitçiliği ve kadın haklarına dikkat çekmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Ayrıca Pazar günü oynanacak maçımıza tüm Düzceli vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Düzce Kadın Futbol Kulübü kaptanı Gökçem Elmira Can ise zorlu rakip Çatalcaspor ile karşı karşıya geleceklerini ifade ederek “Pazar günü saat 12.00’da Çatalcaspor Kadın Futbol takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Tüm Düzcelileri bekleriz. Çatalcaspor ligimizde güçlü bir rakip. İnşallah galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Ligde hedefimiz ise gruplardan çıkıp daha sonra playofflarda başarılı olarak kupayı kaldırmak istiyoruz. Ligi birinci tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


Editör: D. Son Haber