Futbol Oxijen TV’de izlenir

DüzceSonHaber

Futbol Oxijen TV’de izlenir
15.04.2023 - 17:52
Kaynak: Haber Merkezi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Düzcespor ile Bursaspor karşılaşması Oxijen TV’den canlı yayınlandı. Maçı 15 bin kişi canlı izledi, 85 bin 245 kişi videoyu görüntüledi. Binlerce yorumla taraftarlar duygularını an be an aktardı.

TFF 2. Lig Beyaz grupta Düzcespor kendi evinde Bursaspor’u ağırladı. Her dakikası heyecan dolu olan maç Oxijen TV kanallarından canlı yayınlandı. İlk yarısı 2-0 Bursaspor üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci yarısında Düzcespor’un üst üste attığı gollerde ev sahibi takım 3-2 öne geçmeyi başardı. Düzcespor’un 3. Golünün ardından Bursaspor 3. Golünü attı ve 3-3 tamamlandı.

Maçın heyecanını stada gidemeyen seyirciler Oxijen TV’de yaşadılar. Başarıyla tamamlanan ve hiçbir aksaklığın yaşanmadığı anlı yayını 15 bin kişi izlerken 85 bin 245 kişi videoyu görüntüledi. Aynı zamanda Düzcespor ve Bursaspor’un binlerce taraftarı yorumları ile maça heyecan kattılar.

Bursa’dan, Düzce’ye gelemeyen ve maç heyecanını statta yaşayamayan Bursaspor taraftarları ise yorumlarında ve bizzat Oxijen TV’yi arayarak teşekkürlerini ilettiler.

 


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.