Bilardo il şampiyonu Kazım Canbul

DüzceSonHaber

Bilardo il şampiyonu Kazım Canbul
19.09.2021 - 11:41
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo Federasyonunun düzenlediği Türkiye Şampiyonası 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Zirve Bilardo Spor Salonunda 5 gün süren ve 66 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakalarında finaller nefes kesti. Finaller sonunda Kazım Canbul birinci olarak Düzce’nin bilardodaki ilk ismi oldu.

66 sporcu birinci turdan başlayarak elemelere katıldı. Yarı final ile birlikte final şekillenirken müsabakalar heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarı Final müsabakalarında Özkan Kocabıyık-Emrullah Başeğmez, Kazım Canbul-Baha Alptekin finale çıkmak için yarıştı.

Yarı Final müsabakalarında rakiplerini geride bırakan Kazım Canbul ve Emrullah Başeğmez finale isimlerini yazdırdılar.

Onlarca bilardo sever final müsabakasını izlerken son ana kadar şampiyonun adı belli olmadı. Müsabakanın sonunda aldığı serilerle Emrullah Başeğmez’i geride bırakıp şampiyonluğa uzanan Kazım Canbul, Düzce’nin bilardo şampiyonu oldu.

Türkiye Şampiyonası 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakalarında Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Altuğ Kuru ile Düzce Bilardo İl Temsilcisi Fatih Kerim Öztürk dereceye giren sporcuları tebrik ederek kupa ve madalyalarını takdim etti.


Editör: T. Solmaz