Basın mensuplarının geleneksel voleybol etkinliği renkli görüntülere sahne oldu

DüzceSonHaber

Basın mensuplarının geleneksel voleybol etkinliği renkli görüntülere sahne oldu
8.10.2021 - 13:04
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’de görev yapan gazetecilerin her hafta yaptığı voleybol gecesi devam ediyor. İl Müdürlerinin de katıldığı gecede gazeteciler önce voleybol sahasında maç yaptı, ardından da İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ay’ın ikram ettiği tatlıyı yediler.  


 Düzce’de görev yapan gazetecilerin her hafta stresten uzaklaşıp eğlenmek ve birlik beraberlik amacıyla gerçekleştirdiği voleybol gecesinin 9.’ncusu yapıldı. Kentteki yerel ve yaygın basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin her hafta yaptığı voleybol etkinliğine bu hafta İŞ-KUR Müdürü Ferhat Acar, SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ercan Öztürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Eski Düzce Belediye Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ay ile ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Nurullah Çelebi’de katıldı. Rekabetin yoğun yaşandığı voleybol maçının ardından İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ay, gazetecilere tatlı ikramı ile gece sona erdi.


Maç sonunda ise Ali Yıldız, Tezcan Solmaz, Volkan Duman, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Gürkan İpek, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı'nın yer aldığı kırmızı takım, Selçuk Akyol, Cem Ali Kuş, Enes Güneş, Muhammed Sine, Emir Kaan Dursun ve Fatih Kerim Öztürk'ün yer aldığı mavi takımı 5-0 yenerek ezici bir üstünlük elde etti.
 


Editör: A. Gölge