Sporun enleri gençlerin sorularını yanıtladı

DüzceSonHaber

Sporun enleri gençlerin sorularını yanıtladı
10.10.2021 - 11:39
Kaynak: Haber Merkezi

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında “Sporun Enleri” programının konukları Prof.Dr.Rıdvan Ekmekçi ve Olimpiyat Sporcusu Nuray Levent’ti.

04-10 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Prof.Dr.Rıdvan Ekmekçi, milli sporculara “Zihinsel Eğitim ve Mental Hazırlık” alanında konferans verirken, 2020 Tokyo Olimpiyatları Sporcumuz Nuray Levent sporcuların sorularını yanıtladı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda 200 sporcunun katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak, Zihinsel Eğitim ve Mental Hazırlık alanında önemli çalışmalar yapmış olan Prof.Dr. Rıdvan Ekmekçi’nin milli sporculara verdiği konferans eşliğinde devam etti. Sporcuların müsabaka döneminde zihinsel olarak nasıl hazırlanmalarını anlatan Ekmekçi, profesyonel sporcuların beslenmelerini ve çalışma programlarını anlattı.

2020 Tokyo Olimpiyatlarının ardından Finlandiya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında 3 altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu olan ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Nuray Levent, sporcuların sorularını içtenlikte cevapladı. Levent, Düzce’den olimpiyatlara giden yolda karşılaştığı zorlukları ve tecrübelerini sporcularla paylaştı.

Program, 2020-2021 “Sporun Enleri” ödül töreni ile son bulurken, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, sporculara hediyelerini takdim etti.


Editör: A. Gölge