Düzceli Wushu sporcuları madalyaya doymadı

DüzceSonHaber

Düzceli Wushu sporcuları madalyaya doymadı
21.02.2022 - 11:24
Kaynak: Haber Merkezi

Wushu Taolu ve Sanda Türkiye Şampiyonası ile mili takım seçmelerinde Düzce Wushu 15 madalya ile kürsünün sahibi oldu.

05-16 Şubat 2022 tarihleri arasında Antalya'da yapılan minik, yıldız, genç, büyük kız erkek wushu taolu ve sanda Türkiye Şampiyonası ile milli takım seçmelerinde Düzce Wushu 15 madalya ile döndü.

Birinci olan sporcularımız Mayıs ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Taolu ‘da Yağızhan Mustafa Ödemiş bir kez daha şampiyonluk kürsüsünde yerini aldı. Sude Tekeoğlu Büyük Bayan Türkiye üçüncüsü, Mithatcan Zarifoğlu Büyük Erkek Türkiye üçüncüsü, Buğlem Keser minik bayan Türkiye Şampiyonu ve ilimizin en küçük milli sporcusu olan Ahmet Kayra Ödemiş Minik Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Sanda’da ise Sefa Koç Genç A 85 kg Türkiye üçüncüsü, Halit Arda Bayraktutar yıldız erkek 38 kg Türkiye ikincisi, Muhamned Emin Özkan Genç Erkek 45 kg Türkiye Şampiyonu, Tacettin Burak Genç Genç Erkek 56 kg Türkiye üçüncüsü, Efekan Topçu Genç Erkek 70 kg Türkiye Şampiyonu, Eymen Üstünel yıldız erkek 38 kg Türkiye Şampiyonu, Oğuz kağan Okşit genç erkek 75 kg Türkiye ikincisi, Gül Eda genç yıldız bayan 38 kg Türkiye Şampiyonu, Yaren Çelebioğlu yıldız bayan 45 kg Türkiye ikincisi, Yusuf Eren Çelebioğlu yıldız erkek 42 kg Türkiye Şampiyonu olarak Wushu'da yılın ilk Türkiye Şampiyonasından madalyalar ile döndüler.


Editör: D. Son Haber