Kırmızı şimşekler gece gündüz Düzcespor’un yanında

DüzcesonHaber

31.03.2022 - 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
1

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Düzcespor’un efsane taraftar gurubu Kırmızı Şimşekler gece, gündüz, deplasman demeden takımlarını desteklemeye devam ediyor. Iğdır’da mağlup olmasına rağmen gecenin 3’ünde sokağa inen ve büyük coşkuyla karşılanan futbolcuları karşılayan taraftarlar Düzcespor sevgilerini bir kez daha gösterdiler.

Profesyonel, amatör yada mahalle takımı olsun, bir takımın oyuncularının başarısının yanı taraftar desteğinin de önemi tüm Dünya tarafından biliniyor. 12. Adam olarak adlandırılan ve her koşulda takımlarını destekleyen taraftarlar destekledikleri kulübün başarılarına başarı katmaya devam ediyorlar.

İşte Düzcespor da efsane taraftar gurubu Kırmızı Şişmekler tarafından destekleniyor. Düzcespor’u yaz, kış, sıcak, soğuk, gece, gündüz, deplasman demeden destekleyen ve Düzcespor’un başarısı için adeta hem kalkan hem ses olan taraftar gurubu Kırmızı Şişmekler geçtiğimiz haftalarda Iğdır’dan mağlubiyetle dönmesine rağmen futbolcuları gecenin 3’ünde meşaleler ve tezahüratlarla karşıladılar.

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetimiyle birlikte bütün haline gelen taraftarların şampiyonluk yolunda büyük katkısı bulunuyor.  


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz