Aksaray’da Düzce ringde Goldfit 81 rüzgarı esti

DüzceSonhaber

Aksaray’da Düzce ringde Goldfit 81 rüzgarı esti
5.04.2022 - 19:35
Kaynak: Haber Merkezi

Aksaray’da düzenlenen kickboks gecesinde Düzce’de bir çok şampiyon yetiştiren Goldfit81 Fitness Kulübü rüzgarı esti. Bir çok sporcu çıktıkları maçları kazanırken, bazı sporcular ise gelecek yıllara hazırlık yaptılar.

Aksaray’da düzenlenen ve televizyon ekranlarında da canlı yayınlanan kickboks gecesi nefes kesti. Abdulkayum Nazarı tarafından düzenlenen dövüş gecesi Aksaray Spor Salonu’nda düzenlendi.

Kickboks şampiyonasında Türk sporcular 7 ülkeden gelen yabancı sporcularla karşılaştı.

GOLDFİT81 FİTNESS CLUBÜ sporcularından olan ve canlı yayında dövüşen Umut Sevgeç maçını 2-1 kaybetmesine rağmen büyük bir tecrübe kzandı.

Canlı yayın öncesi dövüşen Abdullazıs Alşahade, Jiyan Kırık ve Arda Onur Baş müsabakalarını kazanırken, Berk Yılmaz, Efekan Duman, Oğuzhan Uçkun maçlarını kaybettiler.

Goldfit81 Kulüp Başkanı Hikmet Kırık yaptığı açıklamada “Ulusal ve ulusalar arası arenada ülkemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil eden genç kardeşlerimizi her zaman desteklememiz gerekir. Düzce’nin gençleri gelecekte Avrupa ve Türkiye’de Şampiyonluklar kovalayacaklar onları yalnız bırakmamız gerekiyor. Milli takım antrenörümüz Muhammet Bişgin’e teşekkür ederim. Hocamız da nice başarılı genci ringlere hazırlıyor” dedi. 


Editör: D. Son Haber