Kaynaşlı Belediyesi de Sabri Kıroğlu belgelerini yayınladı

DüzceSonHaber

Kaynaşlı Belediyesi de Sabri Kıroğlu belgelerini yayınladı
29.04.2022 - 17:57
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediyesi kendi sporcusu olduğunu kanıtlayan belgelerle Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’e cevap verince, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin de kendi belgeleri ile iddialara cevap verdi.

Kaynaşlı Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Düzce Belediyesinin asılsız iddia ve beyanlarına cevabımız...

Düzce Belediyesi, Milli karateci Sabri KIROĞLU ile ilgili sosyal medyadan yapmış olduğumuz açıklamalara cevaben, Sabri KIROĞLU’nun Kaynaşlı Belediyesi bünyesinde hiçbir zaman Antrenörlük yapmadığını belirterek gerçek dışı açıklamalarda bulunmuştur. Bu sebeple tarafımıza yöneltilen ve kamuoyunu yanıltan asılsız ithamlara cevap verme gereği duyduk;

Sabri KIROĞLU 01.06.2020 tarihi itibariyle Kaynaşlı Belediyesi Spor Kulübünde Karate eğitmeni olarak göreve başlamış ve 01.02.2022 tarihine kadar görev yapmıştır.

Hiçbir belge ve delil olmaksızın Kurumumuza yöneltilen söylemleri kabul etmiyoruz. Kaynaşlı Belediyesi olarak bu zamana kadar belgesiz hiçbir açıklama yapmadık. Aşağıda Kamuoyu ile paylaştığımız fotoğraflardan anlaşılacağı üzere; Sabri KIROĞLU Kaynaşlı Belediyesi Spor Kulübü’nde Karate hocası olarak görev yapmış, İran’ın Tahran şehrinde yapılan Dünya Kata Şampiyonası’na katılarak Ferdi Kata ve Takım Kata müsabakalarında Dünya Şampiyonu olmuş, 3 Aralık 2021 tarihinde kendisine İlçemiz Belediye önünde karşılama töreni tarafımızca gerçekleştirilmiş, 4 Aralık 2021 tarihinde ise Ulusal Kanalda kendisini tanıtmak amacıyla canlı yayın konuğu olunmuştur.

Düzce Belediyesi’nin alenen ortada olan medya paylaşımlarını görmezden gelerek yaptığı açıklamalar medya güvenilirliğine tezat olduğundan, Kurum itibarımızı lekeleyen suçlama boyutundaki bu açıklamaları kabul etmiyor ve kınıyoruz. Kararı Kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.”


Editör: D. Son Haber