Düzce 22 yıldır böyle coşku görmedi

DüzceSonHaber

2.05.2022 - 05:43
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’de yaşanan depremlerin ardından istediği başarıyı elde edemeyen Gökhan Kapoğlu başkanlığında ki Düzcespor 2021-2022 sezonu 3. Lig 2. Gurubun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Yomraspor maçı dönüşü Şampiyon takım büyük coşkuyla karşılandı ve Düzcespor’un yüzde 2’den büyük olduğunu tüm Düzce’ye göstermiş oldu.

TFF 3. Lig 2 grupta mücadele eden Düzcespor Yomraspor’u 2-1 mağlup ederek ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Trabzon dönüşü taraftarlar TEM otoyolu gişelerinde takım otobüsünü büyük coşkuyla karşıladılar. Daha sonra Anıtpark meydanına gelen Düzcespor coşkusu daha da arttı. Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular taraftarların karşısına şampiyon olarak çıktılar. Marşlar ve Kırmızı Şimşekler tribün lideri Emir Kiraz’ın üçlü çektirmesinin ardından kutlamalar bir süre daha devam etti. Gecenin geç saatleri olmasına rağmen taraftarlar Düzcespor’u bağırlarına bastılar.

Kutlamalar sonrası açıklama yapan Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, “22 yıllık hasreti sona erdirmeyi Allah bize nasip etti. 2 buçuk sene önce çıktığımız bu yolda bir çok zorluklarla uğraştık. Yönetimimiz, futbolcularımız çok büyük fedakarlıklar yaptı. Kenetlendik ve en son bu başarı geldi. Bazen maçlar kaybettik ama yılmadık. Allah’a şükürler olsun. Çifte bayram yaşattık. Hep birlikte mutluyuz. Bu kupa bütün Düzce’nindir. Hepimize hayırlı olsun” dedi.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz