300 bisiklet ve 4 adet mobil büfe ihale edilecek! Büfelerin Düzcespor’a verilmesi isteniyor

DüzceSonHaber

300 bisiklet ve 4 adet mobil büfe ihale edilecek! Büfelerin Düzcespor’a verilmesi isteniyor
6.05.2022 - 12:52
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantıları meclis başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında başladı. 13 gündem maddesinin görüşüldüğü ilk toplantıda iki ihalenin yapılması için belediye encümenine yetki verildi. İhalesi yapılacak olan büfelerin 2.ige yükselerek başarı elde eden ve gelire ihtiyacı olan Düzcespor’a verilmesi isteniyor.

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantılarının ilki 13 gündem maddesi ile başladı. Meclis başkanvekili Hüdaver Gösterişli’nin başkanlığında toplanan mecliste 13 gündem maddesi komisyonlara ve encümene havale edildi. Meclisin gündeminde olan Kent Mobilyaları ve Reklamcılığı ile 300 adet Akıllı Bisiklet ve 4 Adet Mobil büfe ihalelerinin yapılması için encümene yetki verildi.

İçişleri Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının belediyelerin yaptığı scooter ihaleleri iptal etmesinin üzerine yeniden ihale yapılmasına karar verilen bisiklet ve mobil büfe ihalesini encümen görüşecek.

Bu kapsamda şampiyon olarak 2. Lige yükselen Düzcespor’un gelecek sezon daha fazla gelire ihtiyacı olacak. Düzcespor’un yeni sezonda başarılı olması ve istenilen transferleri yapması için büfelerin Düzcespor’a verilmesi isteniyor.

ARAMA KURTARMA EKİBİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Öte yandan belediye meclisinde Afet ve Acil Durum Yönetimde çalışanlara ve kuruma bağlı arama kurtarma ekibi personellerine 31 Aralık 2023 tarihine kadar toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanması oy birliği ile meclisten geçti.


Editör: D. Son Haber