Bu yıl gençlik bayramı bayram gibi kutlanacak

DüzceSonHaber

Bu yıl gençlik bayramı bayram gibi kutlanacak
12.05.2022 - 12:47
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilecek kutlamaların hazırlıkları tamamlandı.

Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yıldönümü bütün yurtta olduğu gibi Düzce’de de kutlanacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15-21 Mayıs Gençlik Haftası’nda etkinlikler düzenliyor.

15 Mayıs Pazar günü etkinlikler, Anıtpark Meydanına Çelenk Sunumu ile başlayacak. Gün boyu Bahçeşehir Spor Salonu’nda Masa Tenisi Türkiye Finalleri, Konuralp Prusias Ad Hypium Antik Kentte 10 ilden 30 kulüp ve 500 sporcunun katılacağı Türkiye Oryantiring 3.Etap Yarışmaları, Anıtpark Meydanı’nda Sosyal Medyadan Sosyal Meydana etkinlikleri ve Gençlik Konseri ile devam edecek.

16 Mayıs Pazartesi günü Anıtpark Meydanı’nda Bisiklet Turu başlayacak. Gençlik Merkezi’nde Voleybol Müsabakaları, Düzce Üniversitesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Açık Hava Sinema Etkinliği düzenlenecek.

17 Mayıs Salı günü Millet Bahçesi’nde Oryantiring müsabakaları, Necla Pekolcay ve Raziye Begüm Sultan Kız Yurtlarında Gençlik Buluşması 103 Balon etkinliği ile Dj Serkan konseri verilecek.

18 Mayıs Çarşamba günü Bahçeşehir Gençlik Merkezi’nde Gençler arası Bilardo turnuvası, gençler arası online satranç turnuvası, Düzce Gençlik Merkezi’nde voleybol müsabakaları ve Cedidiye Meydanı’ndan Anıtpark Meydanı’na Fener Alayı Gençlik Yürüyüşü yapılacak.

19 Mayıs Perşembe günü ise Anıtpark Meydanı’nda çelenk sunumu, kutlama töreni ve Valimiz Sayın Cevdet Atay’ın tören selamlaması yapılacak. Akşam Gönüllü Gençlik Yürüyüşü ve saat 19.19’da eş zamanlı İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla etkinlikler sona erecek.


Editör: D. Son Haber