Kelebek vatandaşın arazisini gasp etti iddiası

DüzceSonHaber

Kelebek vatandaşın arazisini gasp etti iddiası
3.09.2022 - 13:56
Güncelleme 9.09.2022 - 17:11
Kaynak: Haber Merkezi

 

Kelebek Mobilya, fabrikanın arkasında kalan ve Muncurlu Köyü sınırları içerisine denk gelen alanda kanal açmak için Mustafa Büyükuçar isimli vatandaşın arazisini ve ağaçlarını tahrip ettiği iddia edildi.

Kelebek Mobilya Muncurlu Köyü sakinlerinden Mustafa Büyükuçar isimli vatandaşın arazisine iş makineleriyle tecavüz etti. Arazi içerisinde izinsiz çalışma yapan Kelebek Mobilya, 2 bin metrekarelik alanda bulunan kavak ve ceviz ağaçları tahrip etti. Ayrıca 150 metre uzunluğunda bir kanal açtı.

Büyükuçar, Kelebek Mobilya firması hakkında mahkemeye başvurarak, uğradığı zararın giderilmesi için davacı oldu.

Arazisine geldiğinde şok geçiren Mustafa Büyükuçar “Kelebek Mobilya ile yıllardır sınırdaşım. Dün geldiğimde çok büyük bir şok yaşadım. Burada yetiştirdiğim bütün ağaçlarımı tahrip etmişler ve arazimde bulunan sınır çitlerini geçerek bir ada oluşturmuşlar. Sınır ihlal etmişler. Ceviz ve kavak ağaçlarını mahvetmişler. Resmen şok yaşadım. Şu anda 150 metre uzunluğunda kanal açmışlar. Yaklaşık 2 bin metrekare alanı kendi alanlarına almışlar. Kendileri ile görüştüm ve beni anlamak istemediler. Gidip şikayetçi oldum” dedi.


Editör: D. Son Haber