Yol çalışmaları sürücüleri isyan ettirdi

DüzceSonHaber

Yol çalışmaları sürücüleri isyan ettirdi
5.09.2022 - 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
2

 

D-100 karayolu Öztürkler, Olimpiyat kavşağı ile Çoban Dal-Çık geçitte yapılan ve özellikle okulların açılma dönemine denk gelen asfalt yenileme ve kavşak düzenleme çalışmaları sürücülerin ve vatandaşların tepkisine neden oldu. Trafikte bekleyen Düzceliler “Bu tip çalışmalar trafiği içinden çıkılmaz hale getiriyor. Daha çok okulların tatil olduğu dönemde ya da haftasonu yapılabilirdi” dediler.

Okullarda uyum eğitiminin başladığı gün Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından D-100 karayolu Öztürkler, Olimpiyat ve Çoban Dal-Çık geçitte başlatılan asfalt yenileme ve kavşak düzenleme çalışmaları trafiği içinden çıkılmaz hale getirirken, özellikle Öztürkler Kavşağı’nda yığılmalara neden oldu. Okula gidecek öğrencilerin bindikleri servisler ile çocuklarını okullara bırakmak isteyen aileler, arapsaçına dönen trafikte hangi yöne gideceklerini dahi şaşırdılar.

Konuyla ilgili olarak kavşakta trafiğin açılmasını bekleyen sürücüler görüşlerini aktararak “Okul döneminde çalışma olması değil. Çok yanlış. Hep öğrenciler bizim gibi zahmet çekiyorlar. Trafiği etkiliyor. Her gün bizim paramızı her yere harcıyorlar. Bu gibi çalışmaların tatil günlerinde, hafta sonu yapılması gerekiyor. Bu çalışmalar trafiği içinden çıkılmaz hale geliyor” dediler.


Editör: D. Son Haber