Pazar tezgahı karanfillerle kaplandı

DüzceSonHaber

Pazar tezgahı karanfillerle kaplandı
11.09.2022 - 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
2

Denizli-Muğla karayolunda kontrolden çıkan minibüsün beton bariyere çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Çetin Gökçe ile yeğeni Yusuf Gökçe hayatını kaybetti. Pazarcılık yapan Çetin Gökçe’nin, Gölyaka’da ki Pazar tezgahı pazarcı esnafı tarafından karanfillerle kaplandı.

 

Denizli - Muğla karayolunda seyir halinde olan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton bariyere çarptı. Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık görevlileri, kazada Çetin Gökçe ve Yakup Gökçe isimli iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Yusuf G. ile Mehmet G. ise sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi.

Amca ve yeğen toprağa verilirken, pazarcılık yapan ve pirinç satan Çetin Gökçe’nin Gölyaka’daki Pazar tezgahı pazarcı esnafı tarafından karanfillerle kaplandı.

Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası Başkanı İslam Batuhan Yangaz, “Rahmetli esnafımız pirinçci Çetin Gökçe’nin Gölyaka ilçe pazarında ki tezgahı karanfillerle kaplandı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

 


Editör: D. Son Haber