Düzcelilerden, ASSAN genel koordinatörü Seçkin’e ziyaret

DüzceSonHaber

Düzcelilerden, ASSAN genel koordinatörü Seçkin’e ziyaret
28.09.2022 - 22:54
Kaynak: Haber Merkezi

 

Ankara’da savunma sanayinin önemli fabrikalarından ASSAN Grup’un genel koordinatörlüğünü yapan Erkan Seçkin’i ziyaret eden Sezgin Aktaş ve beraberindeki heyet “Ankara’da ki böyle önemli bir fabrikanın başında bir Düzceliyi görmek bizleri mutlu etti ve onurlandırdı” dedi.

Düzce’de yetişen ve uzun yıllardır önemli görevlerde bulunan Erkan Seçkin son olarak Savunma Sanayisinin önemli firmalarından ASSAN Grup’un Genel Koordinatörlüğünü yapıyor. Ankara’da önemli görevde olan Seçkin’i özellikle Düzceliler sık sık ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında merak ettiklerini soruyorlar.

Son olarak Seçkin’i ziyaret için Ankara’ya giden Sezgin Aktaş ve beraberindeki grup, ASSAN Grup’un yaptığı çalışmaları ve Seçkin’i yerinde gördüler.

Ziyaretten oldukça memnun kaldığını dile getiren Sezgin Aktaş “Bizler böyle önemli bir firmanın üst düzey yetkilisinin bir Düzceli olmasından oldukça büyük memnuniyet ve gurur duyduk. Yapılan çalışmaları yerinde gördük. Takdire şayan ve büyük çalışmalar. Erkan Seçkin beyi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.


Editör: D. Son Haber