TSO’da Bıyık ve Acar dönemi

DüzceSonHaber

TSO’da Bıyık ve Acar dönemi
8.10.2022 - 14:43
Güncelleme 8.10.2022 - 14:52
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında seçim süreci sona erdi. Bugün yapılan oda başkanlığı seçiminde Erdoğan Bıyık başkan seçildi.

TSO'da geçtiğimiz günlerde yapılan organ seçimlerinin ardından bugn oda ve meclis başkanlığı için üyeler sandık başına gitti.

Sabah saatlerinde yapılan meclis başkanlığı seçimlerinde Tanju Acar ipi göğüslerken, Erdoğan Bıyık ve Ömer Demirtaş'ın aday olduğu oda başkanlığı için ise, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantılarda tek isim üzerinde mutabakata varan meclis üyeleri tercihlerini Erdoğan Bıyık'tan yana kullandılar.

İşte Başkan Erdoğan Bıyık'ın listesi:

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Erdoğan Bıyık

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Ahmet Mutlu

Recep Ali Gelinoğlu

Rıza Yıldız

Ercan Coşkun

İbrahim Canpolat

Cemal Aksan

Özer Alpmen

Ahmet Emin Şen

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Rasim Mercan

Yunus Emre Gülay

Cengizhan Veziroğlu

Ümit Çengel

Murat Taştepe

Metin Topal

Murat Sert

Görkem Özdemir

ÜST KURUL DELEGELERİ

Ahmet Acaroğlu

Metin Şişman

Murat Taştepe

Görkem Özdemir

Ümit Çengel

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Recai Sönmez

Arif Usta

İbrahim Duman

İdris Bahadır

Fatma Bakan

Selami Çatal

TSO Başkanı seçilen Erdoğan Bıyık, seçimin ardından yaptığı ilk açıklamada seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Bıyık, bu seçimde kazananın Düzce olduğunu söyledi.

Bıyık, " Bugün burada 33 arkadaşımızla seçime girdik. Bu seçimin kaybedeni yok,  kazanan tüm Düzce,  tüm iş dünyası bu seçimi kazandı, önümüzdeki diönem donanımlı, çok  kıymetli 33 arkadaşımızla beraber odayı yöneteceğiz, Düzce'nin ticaret  ve sanayisine katkı sunmak için elimizden geleni yapacağız.  Bu seçim hayırlı uğurlu olsun  Sayın Valimiz başta olmak üzere, sayın bakanımız, tüm siyasi partilerimiz, tüm iş mensuplarımızla birlikte Düzce'nin iticaret ve sanayisini bir adım öne götürmek için çaba harcayacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 


Editör: D. Son Haber