Cumayeri’nde 4 kat düzenlemesi

DüzceSonHaber

Cumayeri’nde 4 kat düzenlemesi
8.12.2022 - 13:19
Güncelleme 8.12.2022 - 13:19
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’nin Gölyaka/Sarıdere merkezli yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası binaları ağır hasar alan ilçelerden biri olan Cumayeri önlemini kısa sürede almaya başladı. İmar düzenlemesi yapılarak imar izinlerinin 4 kata düşürülmesine karar verildi.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu yaptığı açıklamada “Belediyenin aylık meclis toplantısına ilçede yapılacak imar izinlerinin 5 kattan 4 kata düşürülmesini konusunu gündeme getirdi. Cumayeri Belediye Meclisi de kararı oy birliği ile kabul ederek Cumayeri’nin bundan sonraki olası depremlere karşı önlemini almış oldu” dedi.

Koloğlu, “Bölgemiz artık deprem bölgesi. Bununla yaşamayı ve bundan doğacak olumsuzluklara karşı önlemlerimizi almalıyız. Cumayeri’miz gelişmekte olan bir şehir. Yapılaşma tüm hızı ile devam ediyor. Bizde Cumayeri Belediyesi olarak Meclis üyelerimizin de desteği ile ilçemizdeki imar iznini 5 kattan 4 kata düşürme kararı aldık. Karara destek veren Meclis üyelerimize teşekkür ediyor, Cumayeri’mizin yarınlarını hep birlikte inşa etmeye devam ediyoruz’ ifadelerini kullandı.


Editör: D. Son Haber