İmamoğlu’na verilen ceza Düzcelilerinde tepkisine neden oldu

DüzceSonHaber

İmamoğlu’na verilen ceza Düzcelilerinde tepkisine neden oldu
15.12.2022 - 22:14
Kaynak: Haber Merkezi

 

Tüm Türkiye’de merakla takip edilen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘YSK üyelerine hakaret’ ettiği gerekçesiyle görülen davanın sonucuyla ilgili Düzcelilerin görüşlerini aldık. Düzceliler davada verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük cezanın haksızlık olduğunu söylediler.

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada karar açıklandı. İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Dava tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de merakla takip edildi.

Oxijen Medya olarak Düzcelilere, İmamoğlu’na verilen cezayı nasıl değerlendirdiklerini sorduk. Düzceliler, cezanın haksız olduğunu dile getirerek “Hukuki olarak verilen bu ceza tam bir haksızlık. Haybeye verilmiş bir ceza. Yüksek mahkemenin bu davayı kabul edeceğini düşünmüyoruz. Ülkede neler oluyor, kimler kimlere neler söylüyor. Böyle hakaret olduğuna inanmadığımız bir sözden bir insana ceza verilerek siyaseten önünün kesilmesi haksızlık. İmamoğlu’na kadar ceza alması gereken bir çok kişi var. Ülkede düzeltilmesi gereken bir çok konu var. Basit iş ve gündemlerle ülkenin o anlık gündemini meşgul ediyorlar. Bu yanlıştan dönülerek verilen cezanın onaylanmamasını temenni ediyoruz” dediler.


Editör: D. Son Haber