TSO’dan bir ufacık şirket açıklaması

DüzceSonHaber

TSO’dan bir ufacık şirket açıklaması
22.12.2022 - 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi gündeme bomba gibi düşen Düzce TSO Hizmet LTD ŞTİ’nde yolsuzluk yapıldığına dair iddialarla ilgili olarak TSO yeni yönetiminin detaylı bir açıklama yapması beklenirken, adeta dağ fare doğurdu ve şirket yöneticileri günlerdir duyurduğu basın toplantısında sadece müfettiş istediklerini söyledi.

Düzce TSO seçimleri öncesi Düzce gündemi günlerce meşgul eden Düzce TSO Hizmet LTD Şti hakkında şirket yöneticisi Ercan Coşkun açıklama yaptı. Basın mensuplarının ısrarla davet edildiği basın toplantısında yapıldığı iddia edilen yolsuzlukların açıklanması beklenirken, incir kabuğunu dahi doldurmayacak bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada “Önceki dönem Oda Meclis Başkanı Ahmet Dertli tarafından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Düzce TSO Hizmet Ltd Şti ile ilgili olarak gündeme getirilen iddialar hakkında Oda Yönetim Kurulu tarafından da alınan izin doğrultusunda ilgili iştirakin bağımsız deneticiler tarafından denetlenmesine karar verilmiştir. Hazırlanan ve tarafımıza sunulan bağımsız denetim raporu sonucuna göre, T.C Ticaret Bakanlığı’na gerekli incelemeleri yapmak üzere müfettiş talep edilmiş olup, Bakanlık müfettişlerinin hazırlayacağı denetim raporu da bilahare kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Günlerce yolsuzluk olduğu iddia edilen ve gündemde tutulmaya çalışan şirket konusunda Düzce kamuoyunu tatmin edecek bir açıklamanın neden yapılmadığı ise merak edilmeye başlandı.

Düzce kamuoyunda iddia edildiği gibi şirkette yolsuzluk olmamasından dolayı açıklama yapılamadığını, konunun TSO’nun yeni yönetiminin 2,5 aylık başarısızlık tablosunu kapatmak için gündemde tutulduğu ve bundan sonrada tutulacağı konuşulmaya başlandı.


Editör: D. Son Haber