Karatavuk köyü su deposu ve köprü yolu bir türlü yapılamadı

DüzceSonHaber

8.01.2023 - 15:25
Kaynak: Haber Merkezi

 

Akçakoca’nın Karatavuk Köyü’nde 2019 yılında yaşanan sel felaketinin ardından halen su deposu ve köy yolları yapılamadı. Köylüler derme çatma yapılan köy su deposundan su içemezken, yollar ise adeta köstebek yuvasına döndü.

Düzce’de 2019 yılında yaşanan sel felaketinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen halen yaraları sarılmadı. Özellikle Akçakoca’nın Karatavuk Köyü sakinleri köyün su ihtiyacını sağlayan su deposu ile köy yolunun yapılamamasından şikayet ettiler.

Karatavuk Köyü sakinlerinden olan Selçuk Meydan köyün yollarını ve su deposunu görüntüleyerek “Düzce Karatavuk Köyü Kayadibi mahallesinin su deposu. Köprü altlarına konulan bakalit, plastik su depomuz. Köyümüzde hiç kimse suyu içemiyor. Plastik, kanserojen madde su deposunun içini göstersem bütün bakterileri üretiyor. İçenlerde rahatsızlaşıyor. Köylü milletine efendisiydi. Kırkharman köyünden su taşıyoruz. Suyumuz temiz olduğu halde bir depo getiremiyorlar. Bütün yetkililere bildirildi. Yapılan hiçbir şey yok. Suyumuzu kullanamıyoruz. Tüm yetkililerden yarım bekliyoruz. Yetkililer gelip buradan su içsinler, bizde içeceğiz. Bizde bu devletin bir bireyiyiz” dedi.

Yine köy sakini olan ve sesini duyurmaya çalışan Meydan, köye giriş köprüsünü görüntüleyerek “Düzce Karatavuk Köyü Kayadibi Mahallesi’ne giden yolda köprü hasar gördü. Köye girişteki köprümüz kötü haldedir. Sel zamanı oluşan oyuklar tehlike arz ediyor. Yardımcı olun” ifadelerini kullandı.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz