Engelli gencin bisikletinin tekeri patladı, polis yardımcı oldu

DüzceSonHaber

9.01.2023 - 15:10
Kaynak: Haber Merkezi

 

Hamidiye Mahallesi’nde, bedensel engelli Mertcan Duman (19) dışarı çıktığında bindiği 3 tekerlekli elektrikli bisikletinin tekerinin patladığını fark etti. Yoldan geçen bir kişinin ihbarıyla olay yerine gelen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri engelli genci aracını çekici ile tamirciye gönderirken, engelli genci ise maaşını çekmeye götürdü.

Hamidiye Mahallesi Yurt Sokak’ta oturan bedensel engelli Mertcan Duman, engelli maaşını çekmek ve evinin ihtiyaçlarını almak için şehir merkezine gitmek istedi. Duman, dışarı çıkıp 3 tekerlekli elektrikli bisikletine bindiğinde, aracının ön lastiğinin patlamış olduğunu gördü. Yoldan geçen bir kişi durumu fark ederek, polis ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbarı alan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri engelli gencin yanına gelerek soğukta bekleyen Mertcan Duman’ı polis otosuna aldılar. Diğer yandan oto çekiciyi arayan polis ekipleri 3 tekerlekli elektrikli bisikleti çekici marifetiyle tamirciye götürdüler. Engelli genç ise polis otosuyla engelli maaşını çekmeye götürüldü.

Lastiği patladığı için zor durumda kaldığını söyleyen Mertcan Duman “Engelli maaşımı çekmeye gidiyordum. Evde eksikler vardı onları alacaktım. Evden bir çıktım, tekerlek patlamış. Motor tamircisi vardı oraya gitmek istedim. Ama burada kaldım. Yoldan geçen bir kişi önce bana yardım etmek istedi. Polisleri aradı. Polisler geldi ve bana yardımcı olacaklarını söylediler. Çekici çağırdılar. İnşallah tamir edilecek ve maaşımı çekebileceğim” dedi.  

 

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz