Oxijen’den dev sosyal medya hamlesi! Yüz binlere ulaşacak!

DüzceSonHaber

Oxijen’den dev sosyal medya hamlesi! Yüz binlere ulaşacak!
14.01.2023 - 15:59
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’de doğan, ulusal ve bölgesel düzeyde sosyal medyanın önemli markası haline gelen Düzce Muhtarı bundan sonra Oxijen Medya Grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdürecek.

Oxijen Medya Grubu dijital dünyada ve sosyal medya platformlarında daha güçlü ve etkili olabilmek için yeni bir işbirliği adımı attı.

Oxijen Medya ile Düzce Muhtarı arasında bir süredir devam eden işbirliği ve birleşme görüşmeleri olumlu sonuçlandı.

Düzce’nin en çok takip edilen, bölgesel ve ulusal düzeyde yüzbin takipçisi olan, videoları ve paylaşımları milyonlarca kişi tarafından izlenen Düzce Muhtarı, Oxijen Medya Grubu’na dahil oldu.

Düzce Muhtarı’nın katılmasıyla Oxijen, dijital alanda ve sosyal medya platformlarında daha da güçlendi.

Oxijen Medya Grubu Sahibi İslam Keleş, Düzce Muhtarı sayfasının, dijital mecralarda önemli bir takipçi sayısına sahip olduğuna dikkat çekerek, “Oxijen Medya olarak iletişim alanındaki atılımlarımıza bir yenisini ekledik. Bir süredir görüştüğümüz Düzce Muhtarı ile anlaştık ve bünyemize kattık. Böylece sosyal medyada bölgesel ve ulusal anlamda daha güçlü bir konuma yükseldik. Bu alanda yatırımlarımız devam edecek. Çok yakında dostlarımıza yeni sürprizlerimiz olacak. Grubumuz ve Düzce Muhtarı için hayırlı olsun” dedi.

 


Editör: D. Son Haber