İbrahim Ercan: Kar yağışına hazırız

DüzceSonHaber

İbrahim Ercan: Kar yağışına hazırız
1.02.2023 - 12:49
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’nin, Zonguldak, Ereğli ve Akçakoca’ya bağlantısını sağlayan D-655 karayolunda kar yağışı etkili olurken, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, kar yağışına hazırlıklı olduklarını söyledi.

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları 1 Şubat itibarıyla yerini kar yağışlı havaya bıraktı. Kar yağışının etkili olmaya başlamasıyla birlikte gözler önemli geçiş güzergahları olan Bolu Dağı ve Kabalak rampaları mevkisine döndü.

Bolu Dağı’nda Karayolları ve polis ekipleri yolun açık tutulması için çalışmalarını sürdürürken, D-655 karayolunda ise Boğaziçi Belediyesi ekipleri hem köy yollarının hem karayolunun trafiğe açık tutulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karayolları ekiplerine yardımcı olduklarını, köy yollarında ise yolların kapanmaması için hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, “Sonunda beklediğimiz kar yağdı. Hasret kalmıştık. Kar yağışına bu kadar sevineceğimizi tahmin etmezdim. Bizde, bölgemizde kalan D-655 karayolunu açık tutmak için karayolları ekiplerine destek oluyoruz. Ayrıca köy yollarında da çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması gece, gündüz çalışacağız” dedi.

 

 


Editör: D. Son Haber