Polis eşlerinden deprem bölgesine destek

DüzceSonHaber

25.02.2023 - 19:31
Kaynak: Haber Merkezi

 

Polis Eşleri Derneği Düzce Şubesi üyeleri hem öğrenmek hemde ev bütçelerine destek olmak için hazırladıkları el emeği göz nur ürünleri depremzedeler yararına düzenlenen kermeste satarak gelirini bağışladılar.

Kahramanmaraş’ta yaşanan 2 büyük depremin ardından yaşanan yıkım ve can kayıpları tüm Türkiye’yi yasa boğarken, Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından depremzedelere destek olunması amacıyla Anıtpark meydanında kermes düzenlendi.

Kermese Düzce’de bulunan çok sayıda STK destek verirken, Polis Eşleri Derneği Düzce Şubesi üyeleri de kermese kendi aile bütçeleri için hazırladıkları ele emeği ürünlerle destek oldular.

Polis Eşleri Derneği Düzce Şubesi’nin, Halk Eğitim Merkezi ortaklığı ile açtığı kursa katılan polis eşleri kadınlar hem öğrenmek hemde evlerinin bütçesine katkı sağlamak için hazırladıkları ürünleri kermeste satarak gelirini depremzedelere bağışladılar.

Polis Eşleri Derneği Düzce Şubesi Başkanı Sevim Akkaplan, depremzedelere destek olmak için her zaman hazır olduklarını dile getirerek “Polis eşleri arkadaşlarımızla 2 senedir bir çalışmamız vardı. Kursiyer arkadaşlarımız burada. Bu ürünleri iki yıldır yapıyorlar. Arkadaşlar kendi bütçelerine katkı olsun diye bu çalışmalara başladılar. Ancak böyle bir amaca hizmet etmek için ürünleri satışa çıkardık. Bunun için çok mutluyuz. Dernek olarak üzerimize düşe her şeyi yapmaya hazırız. Arkadaşlarımız gönüllü olarak burada. Hepimizin başına gelebilir. Oradaki insanların barınmaya ve her türlü maddi, manevi yardıma ihtiyacı var. Biz çok üzgünüz. Millet olarak, birey olarak çok üzgünüz. Hep beraber elimizden geleni yapacağız” dedi.

Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Halide Yılmaz da böyle bir amaca hizmet ettikleri için mutlu olduğunu söyleyerek “Öğrenci arkadaşlarımıza birlikte ailelerimize katkı olsun diye bu çalışmaları yaptık. Ancak bu olay yaşanınca bizde Tut elimi kampanyasında geliri bağılaşacağız. Böyle bir amaca hizmet etiğimiz için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz