Oxijen Bike Club’ten gazetecilere yüzde 25 indirim

DüzceSonHaber

Oxijen Bike Club’ten gazetecilere yüzde 25 indirim
11.03.2023 - 12:26
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de 4 noktada faaliyet gösteren ve aynı zamanda Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne sponsorluk desteği sağlayan Oxijen Bike Club’tan gazetecilere bir destek daha geldi.

Oxijen Bike Club’a ait Küçüksu, Beçiyörükler, Millet Bahçesi Ziraat Bankası karşısı ve AVM önünde bulunan kafeler Düzcelilere hizmet vermeye devam ederken aynı zamanda Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne sponsorluk desteği sağlayan

Oxijen Bike Club CEO’su Salih Gacal, kafelerden yararlanmak isteyen cemiyet üyelerine yüzde 25 indirim yapılacağını söyledi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş ve yönetim kurulu üyeleri ile protokol imzalayan Gacan “Düzceli gazeteci arkadaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Oxijen Bike Club’a ait kafelere gelen cemiyet üyesi gazeteci arkadaşlarımız yüzde 25’lik indirimden yararlanabilecek. Biz bu işe öncü olmak istedik. Düzce’de güçlü basın ilimizin yararına olacaktır. Hem yeni yönetim hem yeni binanız hayırlı olsun” dedi.

Cemiyet Başkanı İslam Keleş ise Oxijen Bike Club’e teşekkür ederek “Düzce’de birlik ve beraberliğimiz her geçen gün güçleniyor. Bu aşamada yanımızda olan Oxijen Bike Club hem cemiyetimize sponsor oldu hem gazeteci meslektaşlarımıza indirim yapma kararı aldı. Kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Editör: D. Son Haber