Bir gazeteciye yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz

DüzceSonHaber

Bir gazeteciye yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz
19.03.2023 - 16:30
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, Akçakoca’da 3 kişinin çirkin saldırısı sonucunda yaralandı. Düzce Gazeteciler Cemiyeti sert bir açıklamayla çirkin saldırıyı kınadı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan açıklamada “Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal'a, Akçakoca'da üç kişi tarafından yapılan saldırıyı kınıyoruz.

Duzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, yaptığı bir haber nedeniyle Akcakoca'da 3 kişinin saldırısına uğradı.  Darp edilen meslektaşımız alınan rapordan sonra üç kişiden davacı ve şikâyetçi oldu. Bilinmesini isteriz ki, hiç bir meslektaşımızın işini yaptığı için şiddete maruz kalması tarafımızdan kabul edilemez. Her ne kadar Başkan Vekili meslektaşımız davacı olsa da bizlerde Düzce Gazeteciler Cemiyeti olarak konunun takipçisi olacağız ve suçluların en ağır şekilde ceza alması için çalışacağız. Yaşanan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor,   yaralanan meslektaşımız Sadullah Ünsal'a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” denildi.


Editör: D. Son Haber