Hilal Tepe’de rahat nefes alacaksınız

DüzceSonHaber

Hilal Tepe’de rahat nefes alacaksınız
29.03.2023 - 08:57
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’nin ve bölgenin en önemli eksiklerinden birisi olan ve insanların rahat nefes alacağı mesire alanlarından en önemlisi Cumayeri’nde yapılan Hilal Tepe mesire alanı olacak. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun büyük önem verdiği Hilal Tepe projesinde sona gelindi. Cumayeri halkı başta olmak üzere Düzce ve bölge halkının rahat nefes alıp, piknik yaparak zaman geçireceği bir alan haline gelen mesire alanı projesi içerisinde de sosyal alanlar ve vatandaşların her ihtiyacına cevap verecek düzenlemeler yapıldı.

İLK ETAP MAYIS’TA VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Hilal Tepe Mesire Alanında ilk etap Mayıs ayında açılacak. Hazırlıkların tamamlandığı Hilal Tepe hem kendi güzelliği hem manzarası ile görenlerin takdirini toplayan bir projeye dönüştü. Bünyesinde 16 adet seyir terasının yer alacağı Hilal Tepe Mesire Alanı’nda eski Türk Devletleri ile ilgili kitabelerde yer alıyor.  Kamp alanları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, kafeteryaları, piknik alanları, bungalow evleri, su parkları, zipline etkinlik alanları ile çok kapsamlı bir yaşam alanının yer aldığı Hilal Tepe sadece Cumayeri ilçesini Türkiye’de önemli bir konuma getirecek.

ÇÖP TEPE HİLAL TEPE OLDU

Cumayeri ilçesi Yaka Mahallesi'nde bulunan alana kurulan daha önce çöplük olarak anılan bölge yapılan düzenlemelerle Hilal Tepe adını aldı. Hilal Tepe ekonomik olarak ilçeye büyük katkı sağlayacak. Ayrıca projenin devamında turizm açısında da bir çok yatırım yapılacak. Bölgenin raftinge uyumlu olması ve projelerin entegre edilmesi ile Cumayeri ilçesinin kısa sürede daha fazla bilinen bir ilçe olması sağlanacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Editör: D. Son Haber