Oğlunu kurtarmaya çalışan anne yaşadıklarını anlattı

DüzceSonHaber

4.04.2023 - 13:42
Kaynak: Haber Merkezi

 

Aziziye Mahallesi’nde kaçırılan çocuğu kurtarmak amacıyla boşanma aşamasındaki eşinin aracının kaputuna tutunarak Hendek sınırına kadar yaklaşık 50 kilometre boyunca tüm tehlikelere rağmen giden Sevcan Şentürk, oğlu için yaşadığı olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Aziziye Mahallesi Aziziye Parkı yaşında yaşanan olayda Sevcan Şentürk, geçtiğimiz Cumartesi gecesi boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Ali Osman Şentükr’ün 14 yaşındaki oğlunu alarak kaçmak istemesi üzerine boşanma aşamasındaki eşinin sürdüğü aracın kaputuna tutunarak yaklaşık 50 kilometrelik kaput üzerindeki yolculuğunu anlattı.

Yaklaşık 3 yıldır eşinden ayrı yaşayan talihsiz kadın Ali Osman Şentürk’ün bu şekilde kendisini öldürmek istediğini öne sürdü.

Hızla giden aracın kaputuna tutunan kadın bir elini kaputun arasına soktuğunu bir eliyle de sileceği tuttuğunu dile getirerek “Arabanın kaputuna kendimi atmak zorunda kaldım, ne kadar gittiğimi bilmiyorum. Yarım saat 45 dakika falan gittim. O hızla beni düşürmek için arabayı sağa sola çevirdi. Bu arada başka araçlara vurdu. Beni düşürüp öldürmek istedi” dedi.

Sevcan Şentürk, çevredeki sürücülerin aracı durdurmaya çalıştığını ifade ederek Ali Osman Şentürk’ün otoyolda güvenlik güçlerini durur gibi yaptığını o sırada aracın üzerinden atlayarak kurtulduğunu ifade etti.

Araçtan atlayan ve peşinden kendisini takip eden M.Ş’ye çarpan Ali Osman Şentürk, hızla Düzce’den kaçarken talihsiz kadın olayı şöyle sürdü; "Ben ölmedim yaşıyorum şu anda ama öldükten sonra haber olmak istemiyorum. Evdeki çocuklarım da eski eşim yüzünden defalarca bu olayları yaşadı. Dün gece ben ölmüş olabilirdim. Lütfen ölmeden önce sesimi duyun. Sabah onun tehditleriyle uyandım. Kuzenlerini de alıp gelmiş bizi tehdit etti. Yeter artık böyle yaşamak istemiyorum."

OLAY NEYDİ?

Sevcan Şentürk, önceki gece, boşanma aşamasındaki eşi Aali Osman Şentürk’ün 14 yaşındaki oğlunu aracına bindirerek uzaklaşmak istemesi üzerine kaputa tutunmuş ancak eşi aracı kullanmaya devam etmişti. Sevcan Şentürk, kaputun üzerindeyken Cedidiye Mahallesi, Burhaniye Mahallesi’ni takiben D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu'nda Hendek sınırına kadar yaklaşık 50 kilometre gitti. Ali Osman Şentürk Hendek gişelerinde güvenlik tarafından durdurularak, gözaltına alınmıştı. Annenin oğlu için kaput üstünde yaptığı yolculuk ve yaşanan kovalamaca, sürücüler tarafından cep telefonuyla kaydedilmişti.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.