Vali sözünü tuttu

DüzceSonHaber

Vali sözünü tuttu
4.04.2023 - 15:22
Kaynak: Haber Merkezi

Köylerine doğalgaz gelmesini isteyen Otluoğlu köyü kadınları dün valilik ve belediye önünde eylem yapmışlardı. Kadınlara, köye gelerek taleplerini dinleyeceği sözünü veren Vali Cevdet Atay sözünü tuttu. Atay bugün Otluoğlu köyüne giderek kadınlarla bir araya geldi. Atay'ın vatandaşlara, " referanduma gidin" önerisinde bulunduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda doğalgaz isteği ile Aydınpınar Köyü yolunu kapan Otluoğlu Köyü kadınları bu eylemleri karşılık bulmayınca dün de Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi’ne yürüdüler. Vali Cevdet Atay’dan köye ziyaret sözü alan kadınlar, Düzce Belediyesi’nden ise ‘Mücavir alana katılmak için referanduma gidin’ tavsiyesi ile karşılaştılar.

Kadınlar arasında seçilen 5 kişilik heyet  Vali Cevdet Atay ile görüşmüş Atay, kadınlara köye giderek sorunlarını dinleyeceği sözünü vermişti.

Vali Cevdet Atay sözünü tuttu ve kurum amirleri ile birlikte Otluoğlu Köyüne gitti. Atay, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Otluoğlu köyünün doğalgaz talebine karşılık Vali Atay'ın vatandaşlara , mahalle olmak için referanduma gitmeleri önerisinde bulunduğu, ilerleyen süreçte doğalgaz sorununun da çözüleceğini söylediği öğrenildi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.