Yayalara saygı sınıfta kaldı

DüzceSonHaber

Yayalara saygı sınıfta kaldı
12.04.2023 - 16:37
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Valiliği arkasında bulunan Asar Deresi kenarına park eden otomobil sürücüleri, kaldırımları işgal etmeye başladı. Vatandaşların şikayetleri olmasına rağmen sürücüler yayalara saygı konusunda sınıfta kaldı.

Düzce’de bir çok noktada özellikle valilik arkasında bir çok otopark bulunmasına rağmen sürücüler otopark ücreti vermemek için yol kenarı ve kaldırımlara sorumsuzca park etmeye devam ediyorlar. Düzce Valiliği arkasında bulunan Rıhtım Caddesi Asar Deresi kenarına park eden sürücüler yolu işgal ettikleri gibi yayaların kullanması gereken kaldırımları da işgal etmeye başladılar. Lüks araçların fazlalıkta olması dikkat çekerken, vatandaşlar yoldan yürümek zorunda kaldıkları için tehlikeyle burun buruna kalıyorlar. Bu noktada denetimlerin arttırılmasını isteyen vatandaşlar, otomobil sürücülerin otopark alanlarını kullanmasını önerdiler.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.