Cemiyetten tarihinde bir ilk

DüzceSonHaber

Cemiyetten tarihinde bir ilk
18.04.2023 - 16:25
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti, meslek mensuplarına maddi ve manevi destek olmaya devam ediyor.

18 Şubat 2023 tarihinde yapılan kongre ile Gazeteciler Cemiyeti yönetimini devir alan Yönetim Kurulu, Düzce’de basın sektöründe hizmet veren  meslek mensuplarını tek çatı altında toplayarak, meslek kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Cemiyete gelir elde etmek amacıyla oluşturulan sponsorluklardan ve bağışlardan elde edilen gelirleri, ilk etapta gazete, televizyon ve internet sitelerine dağıtan Cemiyet, Ramazan Bayramı öncesi üyelerine de destek oluyor.

Meslek emekçilerinin, hem gelirlerini arttırmak hem de mesleki eğitimler vermek için çalışma yaptıklarını belirten Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, “Şubat ayından bu yana yaptığımız çalışmalarla üyelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Sponsorluklardan ve bağışlardan elde ettiğimiz geliri ilk etapta Gazete, tv ve internet sitelerine dağıtarak maddi anlamda destek olmaya çalıştık. Ramazan Bayramı öncesi tüm çalışan üyelerimize destek olmak içinde bir çalışma yaptık.  Yine bağış ve sponsorluklarla elde ettiğimiz geliri 100’e yakın üyemize bayram öncesi nakit 1500’er TL olarak hediye ettik. Amacımız tüm üyelerimizin  önce maddi olarak rahatlaması ve mesleğini daha rahat koşullarda icra etmesine destek olmak. Bundan sonraki süreçlerimizde mesleki eğitim çalışmalarımız ve farklı etkinliklerimizle meslek mensuplarımıza desteğimiz devam edecek. Cemiyetimize üye olmak isteyen tüm meslektaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.