Uygulama sırasında otobüse binen inatçı köpek otobüse rötar yaptırdı

DüzceSonHaber

Uygulama sırasında otobüse binen inatçı köpek otobüse rötar yaptırdı
19.04.2023 - 14:32
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uygulaması sırasında otobüse binen bir sokak köpeği, otobüse yarım saat rötar yaptırdı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri Ramazan Bayramı öncesi şehirlerarası otobüs terminalinde tatil için yola çıkacak vatandaşlara uyarı yapmak ve emniyet kemeri takmaları konusunda bilgiler vermek için uygulama yaptı. Ekipler otobüs içerisindeki yolculara emniyet kemeri takmanın önemini anlatırken, çocuklara ise çeşitli hediyeler verdiler.

Bu sırada otogar esnafı tarafından beslenmesi yapılan bir sokak köpeği uygulama yapılan otobüslerden birisine binerek yolcu koltuğuna oturdu. Dakikalarca otobüs içinde bekleyen köpek kendisini otobüsten indirmek isteyen polislere ve otobüs personeline zorlu anlar yaşattı. Kendisini tutmak isteyenlere hırlayarak karşılık veren köpek, bir kişinin uzattığı ve içerisinde salam olan sosisi görünce otobüsten indi. Köpek nedeniyle İstanbul istikametine gidecek otobüs yaklaşık yarım saat rötar yaptı. Köpeğin inmesinin ardından otobüs yoluna devam etti.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.