Mezarlıklarda hüzünlü arife günü

DüzceSonHaber

Mezarlıklarda hüzünlü arife günü
20.04.2023 - 11:05
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de Ramazan Bayramı öncesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, mezarlıklarda yoğunluk oluştururken, dualar okuduar.

Ramazan Bayramı'na bir gün kala Düzce’de her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce kişi mezarlık ve şehitliklerde yakınlarının kabirlerini ziyaret etti. Kentin mahalleleri ile ilçelerdeki mezarlıklarda yoğunluk yaşanırken, güvenlik güçleri de mezarlıklar etrafında tedbirler alarak vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için devriye attılar. Sabah erken saatlerden itibaren mezarlığa gelmeye başlayan vatandaşlar, yakınlarının kabirleri başında Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti. Mezarları temizleyen aileler, çiçek de bıraktı.

Yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, "Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da mezarlık ziyaretine geldik. Bu sene de eşi, dostu, akrabayı mezarları başında ziyaret ediyoruz. Acı ama gerçek. Gerçeklerden kaçınılmaz, hepimizin gideceği yer burası ama insanın içi acıyor" dediler.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.