Milli otomobil TOGG Düzce’de görücüye çıktı

DüzceSonHaber

Milli otomobil TOGG Düzce’de görücüye çıktı
2.05.2023 - 15:05
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de sergilenen yerli ve milli otomobil TOGG, Düzceli vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Anadolu ateşi kırmızı renkli modeli, ilk kez getirildiği Düzce’de sergilenmeye başlandı.

TOGG'u görmeye gelenler, aracın sergilendiği Millet Bahçesi önünde toplandı. Aracı Millet Bahçesi’ne Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü getirdi.

Alanı dolduran vatandaşlar, aracı yakından inceleme fırsatı buldu. Vatandaşlar, ilgi odağı olan Togg’u beğendiklerini söyleyerek fotoğraf ve video çekti.

AK Parti Mİlletvekili adayları Ayşe Keşir, Ercan Öztürk ve Hakan Kuşçuoğlu da TOGG önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı kısa açıklamada Yerli ve milli otomobil Togg için ‘‘Gayet güzel, akıllı araç’’ dedi.

‘‘PROJEDE GÖREV ALDIM’’

Projenin ilk yıllarında görev aldığını belirten Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, ‘‘Projenin ilk yıllarında ben de görev aldım.  Benden sonraki arkadaşlarda bu projeyi devam ettirdiler. Türkiye’nin gururu bir projedir.  Türkiye’nin kendi markası, kendi otomobili bugün Düzce’de. Araç Düzce’de bir gün kalacak. Araç hakkında kısa bilgi vermek istiyorum. 720 torku var, 430 beygir gücü var. Çok sessiz ve rahat sürüşü var. 550 kilometre menzili var’’ İfadelerini kullandı.

SOKAKLARDA DAHA SIK GÖRECEĞİZ

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu yaptığı açıklamada, ‘‘Gurur duyduk. Çok güzel bir deneyim oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.  İnşallah en kısa süre içinde tüm sokaklarda çok sık bir şekilde görmeye başlayacağız. Sokakta dolaşırken vatandaşların teveccühü oldukça fazla oldu’’ dedi.

AÇILIŞLARA YETİŞEMİYORUZ’

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir ‘‘Projenin ilk olgulaşmasında emeği olan Sayın Bakanımız oldu. Ben gururlandığımızı ifade etmek istiyorum. Kaan ve Hürkuş’u sahaya indirdik. Daha önceki gün Kızılelma, daha önceki gün termik santralimiz. Bunlara sizlerde yetişemiyorsunuz. Bunlar Türkiye’nin gururu. Türk siyasetinin, Türk çocuklarının, Türk mühendislerinin eserleri. Heyecanı bende sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye’nin tüm sokaklarında TOGG’u görmeye başlayacağız. İnşallah bu gururu Düzceliler yakından tanıklık etsin istedik. Bu gurura yeniden ortak olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

YENİ TÜRKİYE VİZYONUNUN TEMELİ

AK Parti Düzce 3.sıra Milletvekili Adayı Hakan Kuşcuoğlu ise ‘‘AK Partimizin yeni Türkiye vizyonunun temeli şu anda önümüzde. Allah kısmet ederse önümüzdeki 5 yılda teknolojinin ve hizmetlerin nerelere geleceğini düşünün. 14 Mayıs seçimlerinde ülkemize ve istikrara desteklerimizin devamını diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.