Güzel Sanatlar Lisesi korosu 17 Mayıs’ta sahne alacak

DüzceSonHaber

Güzel Sanatlar Lisesi korosu 17 Mayıs’ta sahne alacak
10.05.2023 - 11:07
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin sahne alacağı Koro Orkestra konseri 17 Mayıs tarihinde yapılacak. Ayrıca korolar şenliğinde acapella performansta başarı ödülü alan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yanı sıra öğretmen ve üniversitelilerden oluşan Düzce Müzik Gönüllüleri Korosu da müziği yorumlamada başarı ödülü aldı.

Düzce’de müzik alanında son dönemde ciddi adımlar atılmaya devam ediyor. Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri bölge ve ülke genelinde düzenlenen performans gösterileri ile konserlere katılarak hem başarı elde ediyorlar hemde Düzce’nin adını duyuruyorlar.

Bu çerçevede Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri İstanbul’da düzenlenen Sansev Korolar Şenliği’nde acepella performansta başarı ödülü aldılar. Başarı ödülü alan öğrenciler Düzce’de de müzik severlerin ilgi göstereceği bir konser düzenleyecekler. 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 20.00’da Borsa İstanbul Teknik Lisesi Konser Salonu’nda düzenlenen konsere tüm Düzceliler davet edildi.

Müzik alanında ayrıca Düzce’de görev yapan öğretmen ve üniversite öğrencileri ile öğretim görevlilerinin yer aldığı Düzce Müzik Gönüllüleri Korosu da faaliyetlerine devam ediyor. Yine Sansev Korolar Şenliği’ne katılan Düzce Müzik Gönüllüleri Korosu çok sesli halk müziği yorumlama başarı ödülü kazandı. Koronun kurulmasında yer alan Düzce Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Ebru Seyok, müzik gönüllüsü olmak isteyen tüm vatandaşları koroya katılmaya davet etti.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.