Düzceli Ayten’den itiraflar! Sosyal medya adı Hazal’mış

DüzceSonHaber

Düzceli Ayten’den itiraflar! Sosyal medya adı Hazal’mış
28.05.2023 - 11:56
Güncelleme 28.05.2023 - 11:57
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de yaşayan ve iki çocuğunu alarak kayıplara karışan Ayten Koç, Esra Erol’a telefonla bağlandı. Sosyal medya ismi Hazal olduğu ortaya çıkan Ayten Koç, çocuklarını balkondan sarkıttığını ve şiddet uyguladığını itiraf etti.

Düzce’de yaşayan Ayten Koç, çocuklarını alarak İzmit’e çalışmaya giden eşi Mehmet Koç’u 1 Mayıs tarihinde terk ederek kayıplara karıştı. Mehmet Koç, eşini ve çocuklarını bulmak için Esra Erol’a başvurdu.

Esra Erol’a telefonla katılan Ayten Koç’tan art arda itiraflar geldi.

Program içinde konuşmalar şu şekilde;

Ayten Koç : Çok iyiyim, hiç olmadığım kadar iyiyim. Eşimin sözlü şiddetlerine dayanamadım. Evime herşeyi alıyordum diyor ya çocuklarıma bakıyordum. Her şey kısıtlıydı.

Esra Erol : Siz sınırsız bir yere mi kaçtınız?

Ayten Koç : Ben kendi hayatımı kurmak istiyorum. Çocuklarımla birlikte kendi hayatımı kurmaya çalışıyordum. Çocuklarıma hem anne hem baba olmak istiyorum. Çocukları okula göndermedim. Yerimi kimseye belli etmek istemedim.

Esra Erol : Sizin kaçmanız onların eğitimlerinden çok mu önemli?

Ayten Koç : Ben arkadaşımın yanındayım. Benim hayatımda kimse yok. Hayır eğitimlerinden daha önemli.

Mehmet Koç : Ben seni istemiyorum desen, boşanalım desen.

Ayten Koç : Ben uzun yıllardır ilaç kullanmıyorum. Ruh sağlığım yerinde.. Gayet iyiyim.

Esra Erol : Çocuklarınız balkondan sarkıttınız mı?

Ayten Koç : Çocuklarımız, isteyerek bilerek yapmadım. O anda sinir krizi geçirdim. Yapmışım. Hatırlamıyorum. Karakolluk olduk. Küçük olanı balkondan aşağı sarkıttım. Küçük olan balkonda ses yapıyordu. Komşumla çocuklarıma laf ediyordu. Ben çocuğu sarkıttım. Ben kesinlikle çocuklarıma zarar vermiyorum. Vermemde.

Kayınvalide Gülseren Koç : Çocukları demir çubukla dövüyor.

Ayten Koç : Ben çocuklarıma zarar vermem. Ben çocuklarıma zarar veren bir insan olsam, çocuklarımızı alıp oradan uzaklaşmam.

Sosyal medya arkadaşı Sibel hanım  : Hazal olarak tanırız. Her defasında kaçmak istedi. Bir kez kaçmak istemedi. Bana abla şiddet görüyorum dedi. KADES var, polis var dedim. Darp raporunu alırsın. Evine getirirler o kişi uzaklaştırma alır dedim. En son ailenin yanına gidersin dedim. Ben düzenimi bozmadım. Kendisine de dedim. Kadın hakları var dedim. Babanın evine sığın dedim. Babam beni tehdit ediyor dedi.

Ayten Koç : Ben ailemden çekindiğim için kimseye haber vermedim.

Esra Erol : O evden çıkmana gerek yoktu. Sen normal düzeninde çocuklarınla yaşayacaktın. Sen bunu tercih etmeyim, Düzce’den başka bir ile neden gittin?

Ayten Koç : Arkadaşımın gelinlerinin evinde kalıyorum. Arkadaşımın gelini ve ben kalıyoruz. Kendime düzen kurana kadar Allah razı olsun yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sosyal medya kullanmamdan herkes rahatsızdı. Bana psikolojik baskı yapıyorlardı. Kaynanam beni oldum, olalı istemiyor.

Mehmet Koç : Fındık sezonu bitince arabamızı yeniler, Antalya’ya tatile gideriz dedim.

Ayten Koç : Benim peşime düşme, peşime düşersen kendime de çocuklarıma da zarar veririm.

 

Programın bu kısmını https://www.youtube.com/watch?v=dR9bVLqvCvc&t=1019s linkinden izleyebilirsiniz.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.