İl Emniyet Müdüründen personeline teşekkür ve övgü

DüzceSonHaber

İl Emniyet Müdüründen personeline teşekkür ve övgü
29.05.2023 - 10:54
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce İl Emniyet Müdür vekili Yunus Emre Ünveren, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde insan üstü performansla seçimlerin güvenli ve huzur içinde geçmesini sağlayan personeline teşekkür ederek, övgüyle bahsetti.

Düzce İl Emniyet Müdür vekili Yunus Emre Ünveren, eski İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan’ın emekliye ayrılmasıyla 13 Mayıs 2023 tarihinde göreve başladı. Göreve gelir gelmez, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile karşı karşıya kalan Ünveren, personelinin de desteği ile seçimleri sorunsuz ve güven içinde atlattı.

Ardından 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı 2 tur seçimlerinde de personelin sevk ve idaresini başarılı yapan İl Emniyet Müdür Vekili Ünveren, iki kritik virajı kazasız atlatmayı başardı.

Özellikle bu iki kritik dönemde kendisine destek veren personeline teşekkür eden İl Emniyet Müdür Vekili Yunus Emre Ünveren “14 Mayıs seçimleri ile 28 Mayıs seçimlerinde, seçimlerin güvenli ve huzur içinde geçmesini sağlayan ve şanlı Türk polisine yakışır şekilde hareket eden personellerime teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri ve ekip amirleri aynı şekilde Emniyet Müdür Vekili Ünver’e teşekkürlerini arz ettiler.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.