Vandallar süs lambalarını kırmaya başladı

DüzceSonHaber

30.05.2023 - 08:44
Kaynak: Haber Merkezi

 

Cedidiye Mahallesi’nde bulunan Fettah Bey tarlası içinde bulunan parka giren Vandallar, parka yeni konulan süslü aydınlatma lambalarını kırmaya başladılar. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Cedidiye Mahallesi’nde bulunan ve Fettah Bey parkı olarak bilinen alan içindeki parka Cedidiye Mahallesi Muhtarı Mennan Yesirci tarafından düzenleme çalışmaları kapsamında yeni aydınlatma ve süs lambaları yerleştirildi.

Parka giren kendini bilmez 3-5 kişi ellerindeki topla özellikle lambaları hedef alarak zarar vermeye başladı. O anlar ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Cedidiye Mahallesi Muhtarı Mennan Yesirci “Bu parklar hepimizin malı. Burada aileler, çocuklar oyun onuyor dinleniyor. Biz parkımızın güzel görünmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak güvenlik kameralarına izlediğimizde şok olduk. Hiç gereksiz ve sebepsiz yere 3-5 kişi burada park lambalarına zarar veriyordu. Bu çok ayıp ve devlet malına zarar vermektir. Bunun ayrı bir cezası vardır. Ancak bu vicdani ve insani bir sorumluluktur. Biz parkımızı yenilemek ve güzelleştirmek içim elimizden geleni yapıyoruz. Lütfen parkları kendi malları gibi korusunlar” dedi.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.