Ne timsah ne dinazormuş ayıymış ayı

DüzceSonHaber

Ne timsah ne dinazormuş ayıymış ayı
16.06.2023 - 11:29
Haber Merkezi

Melen Çayı kenarında çekildiği düşünülen iskelet fotoğrafı ile alakalı Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mevlüt Şanslı Şimşek açıklamalarda bulundu. Şimşek fotoğrafın 3 Haziranda çekildiğini, ve bir ayı iskeleti olduğunu dile getirdi.

Melen Çayı kenarında çekildiği düşünülen iskelet fotoğrafı ile alakalı açıklama gecikmedi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri olayın aydınlatılması için fotoğrafı çeken şahsa ulaşarak olay yerine gitti. Suyun yükselmesi sebebi ile iskeletin kafatası bölümünün yerinde olmadığını dile getiren ekipler mevcut fotoğrafları Düzce Üniversitesi Yaban Hayatı Uzmanı Akif Keten’e gönderdi. Keten fotoğraftaki iskeletin bir ayı iskeleti olduğunu söyledi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mevlüt Şanlı Şimşek açıklamasında “ Basına yansıyan melen kenarındaki kafatası görüntüsü ile ilgili olarak ekibimiz fotoğrafı çeken kişiyi bularak olay yerine gittiler. Fotoğraf ayin 3’ünde çekilmiş, şuan kafatasi yerinde yok, muhtemelen su sürüklemiş olabilir. Universitede yaban hayatı uzmanı Akif Keten hocamıza da görüntüleri gönderdik. Fotograftaki görüntü  bir ayı ya ait kafatasıdır.“ de


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.