Ozan Yahşi’den AK Parti’yi destekleme kararı

DüzceSonHaber

Ozan Yahşi’den AK Parti’yi destekleme kararı
25.09.2023 - 23:36
Haber Merkezi

 

Daha önceki seçimlerde AK Parti’ye karşı diğer partileri destekleyen ve yaptığı haberlerle gündemi meşgul eden Konsopa Haber imtiyaz sahibi Ozan Yahşi’nin 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’yi destekleme kararı aldığı öğrenildi.

Düzce’de yorumları ve haberleri ile sık sık gündeme gelen Konsopa Haber imtiyaz sahibi Ozan Yahşi, 31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz bir şekilde AK Parti’yi destekleme kararı aldı.

Telefonla ulaştığımız Yahşi, Düzce’nin geleceği için aday ayırt etmeksizin AK Parti’yi destekleyeceğini belirterek “Bu memleket hepimizin. Belediyecilik anlamında AK Parti’nin şehre daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bu yüzden yerel seçimlerde AK Parti’yi destekleme kararı aldım” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.