Yenivakıf köyü sakinleri köprünün bitirilmesini bekliyor

DüzceSonHaber

Yenivakıf köyü sakinleri köprünün bitirilmesini bekliyor
26.06.2021 - 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
8

Çilimli Yenivakıf Köyü’nde ana güzergah üzerinde başlatılan köprü yapım çalışmaları bir türlü ilerlemiyor. Sadece 3 işçinin çalıştığı köprü çalışmaları nedeniyle Zonguldak istikametine gitmekte olan ağır tonajlı araçlar mahalle aralarını kullanmaya başladı. Bu durum ise köy halkını tedirgin ediyor.

Çilimli Yenivakı Köyü’nde ana güzergah üzerinde köprü yapım çalışması başlatıldı. Özellikle ağır tonajlı araç sürücüleri tarafından Zonguldak’a bağlanmak için kestirme yol olarak kullanılan güzergahta başlatılan çalışma ise bir türlü tamamlanamıyor.

Sadece 3 işçinin çalıştığı 09.00 ile 17.00 saatleri arasında çalıştığı köprü inşaatı işçilerin yavaş davranması sonucu hızlı ilerleyemiyor.

 Bununla birlikte ağır tonajlı araçların kestirme olarak kullandığı yolda köy içerisinde ki ara yolları kullanmaya başlaması da köy halkını tedirgin etmeye başladı.

Köylüler “Çocuklarımız sokak aralarında oynuyor. Araçlar bu yolları kullanmaya başladı. Bir an önce köprünün tamamlanarak ana yol güzergâhınınım açılmasını bekliyoruz” dediler.  


Editör: T. Solmaz