Başkan Adayı Demirel’den kadın kuaförlere 8 Mart jesti

DüzceSonHaber

8.03.2022 - 11:51
Güncelleme 8.03.2022 - 11:52
Kaynak: Haber Merkezi

Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Muzaffer Demirel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Düzce’de faaliyet gösteren kadın kuaförlere karanfil dağıttı. Demirler, kadın kuaförlerden destek isterken, odayı da birlikte yönetecekleri yönünde söz verdi.

Düzce’de ilk kez kadın kuaförler hatırlandı. 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Muzaffer Demirel, yönetim kurulu adaylarıyla birlikte Düzce’de faaliyet gösteren kadın kuaförleri ziyaret ederek karanfil hediye etti. Demirel ayrıca bu faaliyetlerini geleneksel hale getirmek istediklerini de söyledi.

Başkan Adayı Demirel, seçimlere oldukça iddialı girdiklerini ve esnafların desteğini yoğun olduğunu belirterek “Birlikte daha güzel günlere ulaşacağız. Bugüne kadar unutulan ve sadece aidatlarda görülen esnaf arkadaşlarımızı hiçbir dönemde yalnız bırakmayacağız. Bir olacağız, birlik olacağız. En zor günleri, mutlu günler, acı günleri birlikte atlatacağız” dedi.

Demirel ayrıca "Emekleri, fedakârlık ve mücadeleleriyle geleceğimizi şekillendiren, koşulsuz sevgileri ve merhametleriyle insanlığın umutlarını güçlendiren kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum. Medeniyetimizin kadim ve eşsiz kültüründe kadınlar her alanda toplumun örnek ve öncüleri olmuşlardır. 'Ana ata' bilincimizin kökleri, binlerce yıl öncesinden bugüne, kadınlara verilen değerle güçlenmiş ve uygarlıklar bu ehemmiyet ölçüsüyle gelişmiştir" ifadelerini kullandı.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz