‘Gül’ tüm Türkiye’nin sevgilisi oldu

DüzceSonHaber

‘Gül’ tüm Türkiye’nin sevgilisi oldu
13.03.2022 - 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
1

Düzce’de Gül ismini verdiği atı yorulduğu için at arabasını kendisi çeken Tarık Tok ve atı tüm Türkiye’nin sevgilisi haline geldi. Düzce’de ki at ve at çiftliği sahipleri Gül için harekete geçerken yem ve bakım desteği vermeye başladılar. At çiftliği sahibi Murat Seyok, “Düzce’de ki at ve at çiftliği sahipleri olarak görüşmeler yaptık. Gül artık bizim atımız. Onu da kadromuza kattı. Yem ve bakım desteği vereceğiz” dedi.

Düzce’de atı yorulunca at arabasını çeken Tarık Tok, tüm Türkiye ve yurt dışında yaşayan Türkler tarafından takdirle karşılandı. Tok için özellikle at ve at çiftliği sahipleriyle Türkiye Jokey Kulübü harekete geçti.

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve Binef At Çiftliği sahibi Murat Seyok’un öncülüğünde at ve at çiftliği sahipleri Tarık Tok ve atı Gül’e destek olmak için harekete geçtiler.

At çiftliği sahibi Murat Seyok “Tarık kardeşimizin yaptığı hareket bize insanlığımızı tekrar hatırlattı. Onun yaptığı hareket karşısında adeta ezildik. Bu sebeple başta Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu olmak üzere tüm Düzce’de ki at ve at çiftliği sahipleri Gül’e destek olacağız. O artık bizim atımız. Kadromuza aldık” dedi.

Ayrıca Türkiye Jokey Kulübü de Tarık Tok’un evine veteriner ve yem göndererek destek olacağı sözünü verdi.

 


Editör: D. Son Haber