Düzce’ye yakışmayan görüntüler! Düzce Belediyesi'nin bu iş yerlerini şehir dışına taşıması isteniyor

DüzceSonHaber

14.03.2022 - 13:21
Güncelleme 14.03.2022 - 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
2

Düzce’nin göbeğinde iki şehir magandası bir iş yerine zarar verdikten sonra ellerinde silahla havaya ateş edip, birbirlerine silahla şaka yaptılar. Daha önce defalarca Düzce Belediyesi’ne bu bölgede bulunan batakhane adı verilen iş yerlerinin kaldırılmasına yönelik talep gitse de ruhsat vermeye devam etmesi bu tip olayların yaşanmasına neden oluyor.

Düzce güvenlik bir il olmaktan git gide uzaklaşmaya başladı. Şehrin göbeğinde bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler “Düzce Teksas mı oluyor?” dedirtti.

Şerefiye Mahallesi Ümit Sokak üzerinde 2 kendini bilmez şehir magandası önce bir iş yerinin tabelası ve camlarına zarar verdiler. Ardından yine o şehir magandasından birisi belinden bir silah çıkararak havaya ateş ettikten sonra yanında ki arkadaşına doğrultarak sözde şaka yaptı. Magandalıklarını şehrin ortasında gayet rahat yapan iki kişi hiçbir şey olmamış gibi uzaklaştılar.

Sokak sakinleri “Geceleri burada güvende olmak çok zor. Korkuyoruz. İş yerlerimize zarar veriyorlar. Gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz” dediler.

Özellikle Düzce’nin merkezinde bulunan bu bölgede çok sayıda bar ve pavyon bulunuyor. Bölgenin temizlenmesi ve iş yerlerinin daha uygun bir yere taşınması için Düzce Belediyesi’ne gerekli dilekçe ve bilgilerin verilmesine rağmen, bu bölgeye halen ruhsat veriliyor olması olayları tetikliyor. Düzce Belediyesi’nin şehrin en gözde yeri olan bu bölgeyi bu iş yerlerinden temizlemesi gerekiyor.

 

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz