Yunus Market önünde ki hareketliliğin sebebi anlaşıldı

DüzceSonHaber

Yunus Market önünde ki hareketliliğin sebebi anlaşıldı
22.03.2022 - 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
2

Hastane Caddesi üzerinde bulunan Yunus Market ile arkasında bulunan ve kaba inşaatı biten bina alanını satın alan ve Royal Gold adı altında şirket kuran Düzceli iş insanları Orhan Aydın, Fahri Çakır, Erdal Şahin ve Dursun Ay yatırım için harekete geçerek Yunus Marketler zincirinden binayı boşaltmasını istedi. Ancak verilen süre içerisinde market boşaltılmayınca sabah saatlerinde iş makinalarıyla Yunus Market’in önüne dayanarak tahliye işlemlerinin başlamışını istediler.

Sabah saatlerinde Hastane Caddesi eski Acil Servis civarında bulunan Yunus Market önünde ki hareketlilik dikkat çekti. Yaşanan olayda Düzceli iş insanları tarafından Royal Gold şirketi yatırım için düşmeye bastı ve Yunus Market’ten binayı boşaltmasını istedi. Ancak aradan geçen 30 günlük sürede Yunus Market binayı boşaltmayınca sabah saatlerinde Royal Gold şirket yöneticileri iş makineleriyle Yunus Market önüne giderek hafriyat çalışması başlattı.

 Buna rağmen Yunus Market yetkilileri sözleşmeleri olduğunu söyleyince ortam gerildi ve devreye polis ekipleri girdi. Polis ekipleri bölgede güvenliği sağlamaya çalışırken, bu süreç içinde Royal Gold şirket yöneticileri yatırımdan ve çalışmalardan vazgeçmeyerek hafriyat çalışmalarını sürdürdü.

Olay öğleden sonra tatlıya bağlanırken, Yunus Market’in binayı tahliye edeceği öğrenildi.


Editör: D. Son Haber